Annonce
Velkommen til åben have i weekenden på Hedebovej 34 i Birkelev. Hans Haahr Kristensen viser her den fine sø omkranset af store sten beliggende i midten af haven. Her holder der altid en snog til. Den ligger og soler sig på stenene eller gemmer sig på den lille ø midt i søen. Der er masser af fugleliv i haven og insekterne summer lystigt. (Fotos: SVO)
Digeposten

Kom og se en flot japansk have i Birkelev

Hans Haahr Kristensen slår i weekenden dørene op og byder alle indenfor i haven.

Annonce
  • Velkommen til åben have i weekenden på Hedebovej 34 i Birkelev. Hans Haahr Kristensen viser her den fine sø omkranset af store sten beliggende i midten af haven. Her holder der altid en snog til. Den ligger og soler sig på stenene eller gemmer sig på den lille ø midt i søen. Der er masser af fugleliv i haven og insekterne summer lystigt. (Fotos: SVO)
  • Der skal meget viden til før man får en vellykket japansk have. Hans meldte sig ind i et japansk haveselskab for at få viden og inspiration og det må siges at haven på Hedebovej er utrolig flot.
  • Tidligere har Hans solgt bunddække-planter. Men det er for tidskrævende og derfor sælges resterne ud på søndag. De står opstillet her langs staldmuren.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce