Annonce
Inge Attermann, Løgumkloster. - jeg ved der er en borgerforening og jeg ved de har været med til møderne om byfornyelsen. Løgumkloster skal være kendt som en dejlig kulturby. Det giver en ro, at det er gammelt her og jeg synes det er vigtigt at vi bibeholder markedspladsen. Der er da ikke mange byer i Danmark der har sådan en plet som vi har her. Vi har lidt af det hele her i Kloster og så har vi nærvær.
Digeposten

Borgerforening i Løgumkloster - hvad nu?

Digeposten har, som opfølgning på ønsket om en organisationsændring, spurgt borgerne i Løgumkloster om borgerforeningens opgaver.
Annonce
  • Inge Attermann, Løgumkloster. - jeg ved der er en borgerforening og jeg ved de har været med til møderne om byfornyelsen. Løgumkloster skal være kendt som en dejlig kulturby. Det giver en ro, at det er gammelt her og jeg synes det er vigtigt at vi bibeholder markedspladsen. Der er da ikke mange byer i Danmark der har sådan en plet som vi har her. Vi har lidt af det hele her i Kloster og så har vi nærvær.
  • Cindy Schlüter med datteren Matilde, Løgumkloster.- Jeg ved det faktisk ikke, men det går jeg da ud fra. Det har en by som Løgumkloster vel. Jeg har ikke boet her så længe, så jeg kender ikke til projekterne i byen. Min kæreste er født og opvokset her og jeg kan mærke at jeg vil blive her. Løgumkloster skal være kendt for naturen, de flotte marker og mere ro i hverdagen. Jeg er helt vild med at dem der bor her, deres mentalitet. De er enorm åbenhjertede.
  • Ulla Hansen, Løgumkloster- Jeg mener ikke der er en borgerforening mere, det har der været. De har vel været med til det med Højskolen. Jeg ved snart ikke hvad de skal være kendt for, men jeg ved at de skal være mere kendt som en del af den store kommune. Jeg så da gerne at kommunen hørte mere om hvad der sker ude lokalt, her i Kloster. Jeg kan da sige hvad jeg er utilfreds med... Jeg har søgt om at få et fortov ned af Aabenraavej og det er to år siden og jeg har faktisk ikke fået andet end et automatisk svar..

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce