Annonce
Bedsted: Spejderne i Bedsted fik fornylig en donation på 42000 kroner fra SE vækstpulje, efter at spejderleder John Holsøe havde sendt en ansøgning om støtte til anskaffelsen af to varmepumper. SE vækstpulje uddeler hvert år både større og mindre donationer til lokale projekter og Bedstedspejderne er meget glade for at de nu kan spare på varmen og nyde den varme luft fra varmepumperne. Efter installationen af varmepumperne har spejderne fået lavet en mindeplade, hvoraf det fremgår at pumperne er en donation fra vækstpuljen. Billedet af de glade spejdere er fra sidste uges familiespejder-arrangement og som noget helt nyt har spejdergruppen i Bedsted også startet op med voksenspejdere.
Digeposten

42.000 til energibesparelser

Bedsteds spejdere har fået en væsentlig bedre varmeøkonomi i deres spejderhytte efter at SydEnergis Vækstpulje har doneret 42.000 kroner.

Annonce
  • Bedsted: Spejderne i Bedsted fik fornylig en donation på 42000 kroner fra SE vækstpulje, efter at spejderleder John Holsøe havde sendt en ansøgning om støtte til anskaffelsen af to varmepumper. SE vækstpulje uddeler hvert år både større og mindre donationer til lokale projekter og Bedstedspejderne er meget glade for at de nu kan spare på varmen og nyde den varme luft fra varmepumperne. Efter installationen af varmepumperne har spejderne fået lavet en mindeplade, hvoraf det fremgår at pumperne er en donation fra vækstpuljen. Billedet af de glade spejdere er fra sidste uges familiespejder-arrangement og som noget helt nyt har spejdergruppen i Bedsted også startet op med voksenspejdere.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce